Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2010 12:22 - След практикуване на Сахаджа Йога...
Автор: gheri Категория: Хоби   
Прочетен: 449 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 23.03.2010 12:29


image След практикуване на Сахаджа Йога, вашите гени се променят

Съвети, дадени от Шри Матаджи Нирмала Деви

Трябва да кажа, че има два вида гени в нас, които са предназначени да ни предпазят от извършване на грехове срещу Майката, и извършване на грехове срещу Отца. Тези два гена мутират и тогава хората започват да правят каквото пожелаят, няма никакъв контрол над тях.

И това се е случило по време на нашата еволюция. Бих казал в Индия, традиционно хората са дхармични, много дхармични. Причината е, че от древни времена говорихме за дхарма, имахме светии, а след това имаше нещо като традиция в продължение на хиляди години.
(Шри Вишну Пуджа, Париж, 1994)

Ние ви показахме, че със Сахаджа Йога можете дори да променят гените. Можете да промените гените си в Сахаджа Йога и ние не трябва да приема никого, който казва: „гените му са в лошо състояние, така че трябва да бъде позволено да бъде това, което е.“ Това не е така.Всичко е променливо и да се каже, че гените са само причината за вашия собствен стил, не е вярно. Защото едното дете ще има едни гени, а другото дете други. Как е възможно това?

Така че това не е от родителите, това не е от обстоятелствата, но е поради собствените ви реакции към нещата, които променят гените ви. И така това, което се случва с гените ви е, че сте ставате много религиозен човек, много религиозни в пълния смисъл на думата.

Не религиозни, защото сте се молите твърде много, но вътре във вас е религията, това, което е любов, любов към човечеството е религия и, това става вродено и вие се наслаждавате. Това е да обичате. Вие се наслаждавате да давате вашата любов на другите.
(Лекция към Медицинска Асоциация Индия, Делхи, 1997)

Като резултат от пробуждането на Кундалини и захранването на тези центрове, важен напредък е, че ще почувствате вътрешен баланс и ще се радват на добро здраве. Много болести, дори и някои нелечими такива, са били излекувани от пробуждането на Кундалини.

Дори базата данни на наследените гени могат да бъдат преструктурирани след Себереализацията, чрез пробуждането на Кундалини. В резултат на това лице, което може да има наследени гени, показващи криминални тенденции може да стане добър човек.

Така че не е нужно да обвиняваме гените си, защото тези гени могат да бъдат променяни в тяхната база данни и могат да бъдат сведени до нивото на много праведни, ангелски същества. Его и обусловеностите на човека се разтворят чрез издигане на Кундалини и той се превръща наистина в свободна птица.

Абсолютната свобода е постигната, поведението му се променя значително и той добива голяма вяра в себе си. Той става свидетел на цялата драма на живота.
(Лекция на Четвъртата световна конференция за жените, Пекин, Китай, 1995)

… … когато Кундалини се издига Тя си поставя гените в правилно състояние. Така, че вие  развивате Сахаджа гени, с който сте изключително праведен, изключително добър и почетен.
(Публична Програма, Букурещ, Румъния, 1995)

… … има два гена, които са осигуряват защита и те се срещат само сред азиатци, означава, китайски и индийците. Останалата част от хората нямат тези гени, които трябва да ги защитават. Така че те са лесно уязвими към всички тези безсмислени неща, които се случва, и те се отдават на тях толкова лесно.
(Махамая пуджа, Нова Зеландия, 1994)

След практикуване на Сахаджа Йога, вашите гени са се променят и вие се променяте, всичко се променя. Така че мозъка ви е изпълнен само със светлина. Вашето сърце е изпълнено със светлина и вие сте преизпълнени с любов, с хумор през цялото време, с любвеобвилност.
(Рожден ден, Делхи, 2002)





Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gheri
Категория: Други
Прочетен: 367240
Постинги: 308
Коментари: 61
Гласове: 439
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930